телеграм канал fakefriends🔥

fakefriends🔥

4601 подписчик @wtfakefriends

᯾ kalau nak tikam , pastikan di depan bukan di belakang !

᯾ since ; 16 nov 2019

᯾ bot ; @wtfakefriendsbot

᯾ admin needed ; @notesadminbot

review ? pm @paidreviewonlybot

Телеграм канал «fakefriends🔥» @wtfakefriends (4601 подписчик). Добавлен в каталог 15 Октября 2020. Категория Не определено. Открыть в: Telegram | в web версии | Ссылка в каталоге: https://tgram.me/wtfakefriends | Телеграм ссылка: https://t.me/wtfakefriends

Похожие каналы

Руспрес - Футляр от виолончели

Руспрес - Футляр от виолончели @futlyar_rospres

Никто не забыт, ничто не забыто...

Заскриптованный

Заскриптованный @ireadscripts

Читаю сценарии и сравниваю написанное со снятым. Я не про-сценарист, только учусь и делюсь. Хочу в...

𝔸 𝔾 𝔼 𝕃 𝔸 𝕊 𝕋

𝔸 𝔾 𝔼 𝕃 𝔸 𝕊 𝕋 @tetaptabah

Cerita aku hanya untuk kau. Original life stories dari otak aku yang kecil C H E R O P H O B I A ...

Hot group link

Hot group link @hotgrouplink

Join ❤💛❤🧡💛💚💙💜🤎💖💗💓💞 @IndianGirlAlbums @PornGold @DesiPornHD...

Отзывы на канал @wtfakefriends

Оставьте пожалуйста свой комментарий о телеграм канале «fakefriends🔥».

Последние посты

who said best friends don't fight ?

they do . misunderstandings happen , they break up , they cry .

but at the end of the day , they cannot live without each other . so every fight become their strength and their friendship only becomes stronger .

@wtfakefriends 💃

274 00:25

tak guna juga kalau ramai kawan tapi jenis tikam belakang .

@wtfakefriends 💃

271 00:28

tak kisah lah berapa ramai kawan yang kau ada , mesti akan ada satu atau dua yang tak suka dengan kau . kau akan sedar benda tu nanti . cuma cepat atau lambat saja .

@wtfakefriends 💃

276 01:14

kalau dah kawan tu anggap jala sebagai kawan tak perlu nak acah acah sahabat .

@wtfakefriends 💃

218 06:34

tidak guna kalau mengaku sahabat tapi selalu bercerita buruk fasal aku dekat belakang .

@wtfakefriends 💃

213 06:49

rumah kau tiada nasi ka sampai nak makan kawan sendiri .

@wtfakefriends 💃

206 07:14

kawan yang setia tak tusuk belakang kita :D

@wtfakefriends💃

208 07:40

; tak perlu beria , cukup sekadar kau tahu bahwa aku membenci kau sepertimana kau membenci aku .

@wtfakefriends 💃

95 12:33

kenapa hah !? banyak kawan aku yang tak boleh dipercayai , diorang fikir diorang buat aku macam ni , aku tiada perasan ka ? semua kawan aku buat aku macam sampah kat tepi jalan . kata sayang , kata bff bagai lah . aku percaya semua kata kata kau , tapi rupanya kau tusuk belakang ! dasar fakefriends ! aku harap suatu hari nanti ada kawan yang baik dan setia .

@wtfakefriends💃

83 12:48