телеграм канал 🌹Digital Life🌹

🌹Digital Life🌹

Talking about digital life because of the new era

Информация о канале

Телеграм канал «🌹Digital Life🌹» @ohdeep2 (3777 подписчиков). Добавлен в каталог 15 Октября 2020. Категория ❌ Не определено. Открыть в: Telegram | в web версии | Ссылка в каталоге: https://tgram.me/ohdeep2 | Телеграм ссылка: https://t.me/ohdeep2 Язык: Malay, Английский.

Дата добавления
15 Октября 2020 16:58
Последнее обновление
26 Октября 2020 10:42
Адрес в каталоге
https://tgram.me/ohdeep2
Telegram ссылка
https://t.me/ohdeep2
Подписчики
3777
Язык
Malay, Английский

Похожие каналы

Телеграм каналы похожие на @ohdeep2

Flash~Kidd Tricks
Flash~Kidd Tricks

ᴄᴏᴘʏʀɪɢʜᴛ © sɪɴᴄᴇ 2019 ʜᴇʀᴇ ᴡᴇ ᴅᴇᴀʟ ᴡɪᴛʜ → ᴍᴛɴ ᴇʜɪ🎭 ᴠᴏᴅᴀᴄᴏᴍ ᴇʜɪ🎭 ᴛᴇʟᴋᴏᴍ ᴇʜɪ🎭🎭 ᴄᴇʟʟᴄ ᴇʜɪ🎭 ᴀɪʀᴛɪᴍᴇ ᴛʀɪ...

Bella’s memes
Bella’s memes

-Лучшие мемы по версии админа паблика -Кидаю смешнявки, когда захочу (часто) -Нет спама и рекламы к...

Private Money
Private Money

Официальный Telegram канал Private Money. Деньги могут и должны работать на Вас, а не наоборот!...

Ты не поверишь
Ты не поверишь

На данном канале вы найдете интересные факты из нашей жизни🌄 Админ : @glav_rek Канал является час...

Отзывы на канал @ohdeep2

Оставьте пожалуйста свой комментарий о телеграм канале «🌹Digital Life🌹».

Последние посты

Последние сообщения в телеграм канале «🌹Digital Life🌹».

` sejujurnya diri ini sedar,
aku tidaklah tulus benar,
pada saat bergelak tawa selar,
akan seisi dunia yang digelar,
cinta tak kesampaian jalar.

512 12:08

` wardah terpendam,
tersimpul mati,
sukar sekali diuraikan,
bimbang akan terputus talinya

🌹

513 13:08

` aku percaya akan ade waktu dimana aku merasa kebahagiaan yang sesungguhnya .

Kayso🌹

520 14:08

` aku ingin pergi untuk sementara dan aku akan kembali setelah merasa lega dengan masalah yang ada .

Kayso🌹

567 15:08

Sorry

467 13:53

Pesanan pagi ni ringkas saja. Sila kongsi pesanan ni dengan semua anak-anak dan orang yang kita sayang.

Rasulullah SAW sebut, ada 3 jenis manusia yang terbaik. Kita boleh jadi salah satu atau kesemuanya sekali. Ianya tak mustahil langsung.

❤️ Orang yang belajar Al-Quran.

❤️ Orang yang mengajar Al-Quran.

❤️ Orang yang banyak memberi manfaat kepada orang lain.

Mudah kan?

Kalau di dunia ni pun mereka dah yang terbaik, insyaAllah di akhirat nanti pun ganjaran yang menunggu sangatlah besar.

Selamat pagi dan selamat menjadi 3 jenis manusia ni!

406 01:44

‼️‼️‼️Giveaway Time‼️‼️‼️
‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
Group bru admin bru buatt

Cukup 50 orng ahli dlm group

50 orng

50 orng

50 orng

admin buat giveaway acc premium

Antara acc premium yg akan di jalankan

💻Netflix Premium UHD 32 hri 💻

🔰4 slot🔰

Cpt join untuk turut serta dalam giveaway kali ini


Join group admin yg bru nihh

@black_night95.
@black_night95
@black_night95


👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://tgram.me/joinchat/TybeXRps3wXn3pk9U-9IJw Telegram BLACK KNIGHTS🤺 🔰Premium Service Available 🔰

Account premium available
🎥Netflix Premium UHD 🎥

331 06:33

Saat hati merindu,
Berdoalah.

Saat hati membenci,
Berdoalah.

Saat hati terusik,
Berdoalah.

Saat hati berbahagia,
Berdoalah.

Berdoalah.
Meski Dia sentiasa mengetahui setiap rasa dalam hati, tetap berbahagialah menjadikan Dia pendengar utama setiap yang di dalam hati 💕

368 03:05

Hilangkan Gemuruh

• Bersedia
• Serahkan kepada Allah
• Banyakkan zikir
• Positif

Selalunya memang sebelum alami sesuatu tu kita akan takut semua tapi bila berada dalam situation tu, everything just fine, be positive ok!

367 03:07