телеграм канал ʜᴀɴʏᴀ ᴋɪᴛᴀ ☾

ʜᴀɴʏᴀ ᴋɪᴛᴀ ☾

☾ :: kita tak berseorangan , kita ada Allah , Allah selalu dengan kita .

☀︎︎ :: jadilah matahari yang selalu menerangi bumi .

☾ :: fakta ke auta ke sila baca semua qoutes .

シ :: official bot ? @hanyakitabot .

☁︎︎ :: ♡´ 20 disember 2019 `♡

Информация о канале

Телеграм канал «ʜᴀɴʏᴀ ᴋɪᴛᴀ ☾» @kitakawan (4399 подписчиков). Добавлен в каталог 15 Октября 2020. Категория ❌ Не определено. Открыть в: Telegram | в web версии | Ссылка в каталоге: https://tgram.me/kitakawan | Телеграм ссылка: https://t.me/kitakawan

Дата добавления
15 Октября 2020 17:06
Последнее обновление
26 Октября 2020 10:57
Подписчики
4399

Похожие каналы

A3 Club. Инвестиции. Финансы. Бизнес

A3 Club. Инвестиции. Финансы. Бизнес @club3a

По всем вопросам @arsarkhangel club3a.ru...

BLANK

BLANK @blankclub

Арсенальная набережная 1. Go blank! По всем вопросикам и предложениям сюда: @stas...

SADDUSHI

SADDUSHI @terpi1

Ска­жи: «Яви­лась ис­ти­на, и сги­нула ложь. Во­ис­ти­ну, ложь об­ре­чена на по­гибель». Су­ра Аль-И...

Programming Ebooks

Programming Ebooks @programmingebookz

Channel Dedicated To Share All Programming Languages Ebooks and other useful articles here . ● Not...

Отзывы на канал @kitakawan

Оставьте пожалуйста свой комментарий о телеграм канале «ʜᴀɴʏᴀ ᴋɪᴛᴀ ☾».

Последние посты

➪ :: setelah sekian lama lari dari kenyataan , kini saya harus berhenti untuk mulai menerimanya .

@kitakawan 🧚🏻‍♀️

754 23:30

➪ :: orang yang selalu ada dengan aku pun menghilang dan mula rapat dengan orang lain . apa citer ? kau nak dya buat game , baru menyesal ?

@kitakawan 🧚🏻‍♀️

842 23:31

➪ :: eh kau fikir budak bandar tu bergaya sangat ? AHAHAHAHAHAHAH ,
indah khabar daripada rupa .

fyi , aku rasa budak kampung pun lagi smart dari kau yang style entah pape .

@kitakawan 🧚🏻‍♀️

371 07:33

➪ :: hargai apa yang orang bagi . jangan nak tolak suka hati . ingat orang tak sakit hati ke ? terima jelah . cuba untuk terima benda tu .

@kitakawan 🧚🏻‍♀️

389 07:35

➪ :: kalau dya nak berubah jadi yang lebih baik tolong support jangan sesekali sakitkan hati dya , cuaca boleh berubah bila bila masa apatah lagi hati manusia apabila disakiti :) .

@kitakawan 🧚🏻‍♀️

395 07:36

➪ :: kita rilek , minum kopi , goyang kaki . melihat drama dunia yang bodoh , yang pasti karma akan kembali .

@kitakawan 🧚🏻‍♀️

372 07:37

➪ :: kau hormat aku , aku hormat kau , kau hina aku , aku hina orang yang kau sayang , jadi jangan cari masalah kalau tak ingin malu .

@kitakawan 🧚🏻‍♀️

402 07:38

video from ; @bylavid_ ♡︎

245 0:27

🄷🄴🄰🅁🅃 🅂🄰🄸🄳🅂 🄿🅁🄾🄼🄾

` do join these channel ˊ

🐝 @heartsaids
● just the words of my heart ●

🐝 @painfulovee
● strangers with some memories ●

🐝 @panashati
● eh , sentap ke tu ? ●

🐝 @LoveStoryNeverEnd
● This Love Story All About Us ●

🐝 @suapankata
● prefer eat rice or words? ●

🐝 @storyaboutyou
● cerita tentang kau dan aku ●

🐝 @allofstoryaboutyou
● not sad , not happy , just empty ●

🐝 @princessstory
● luahan sang puteri ●

🐝 @pengemiskatadotcom
● pengumpul nasihat dari wanita hijrah ●

🐝 @hatecrush
● i hate you but i love you ! ●

🐝 @brokenjom
● random quotes about life ●

🐝 @hrhatirabak
● penat dengan lakonan dunia ●

🐝 @kitakawan
● sahabat selamanya ke ? ●

🐝 @terasakeweh
● maaf , aku suka cakap lepas ●

🐝 @herelisten
● the untold feelings ●

🐝 @bemymidnight
● can I be your midnight ? ●

🐝 @SeindahSakuraOfficial
● Allah dihati syurga menanti ●

🐝 @theinfiru
● From jahiliah to jannah ●

🐝 @HenshinWall
● Wallpaper versi islamik ●

🐝@HashtagDakwah
● Kau pilih jahiliah atau hijrah? ●

🐝 @HenshinQuotes
● Wake up ummah. La tahzan! ●

🐝 @quoteskatahatiii
● Pesan pada hati ●

🐝 @budakmerajuk
● all about you ●

🐝 @penaWanita
● Dakwah Si Wanita ●

🐝 @missingyouu
● rindu itu amat sakit ●

🐝 @sleepyhappiness
● forget pain while you're sleeping ●

🐝@Hati_Remaja
● Meniti bait bait bicara seorang remaja ●

🐝 @SentapAhhh
● Kau terasa, kau punya hal lah ●

🐝 @Lelakivsperempuanx
● hidup kena chill bro ●

🐝 @mytearsss
● my own feeling ●

🐝 @sismoveon
● the past is gone, dont live with it ●

🐝 @DeepQuotesOfficial
● Biar apa orang nak kata , kita teruskan perjuangan kita ●

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

— ᴅᴇʟᴇᴛᴇ ʟɪꜱᴛ ꜱᴇʟᴇᴘᴀꜱ 7 ᴊᴀᴍ —

📌 LIST FULL

• more information @aspbyheartsaids
• powered by @heartsaids

68 09:09