телеграм канал Ayat Broken

Ayat Broken

3940 подписчиков @akunaknangis

; Tangisan demi tangisan 🥀
Since ; Khamis || 28 03 19

Anything ; @cryfeelsbot .
second channel ; @ayatsenduu

Thankyou join this channel 😍💞
[ @akunaknangis ]

Телеграм канал «Ayat Broken» @akunaknangis (3940 подписчиков). Добавлен в каталог 15 Октября 2020. Категория Не определено. Открыть в: Telegram | в web версии | Ссылка в каталоге: https://tgram.me/akunaknangis | Телеграм ссылка: https://t.me/akunaknangis

Похожие каналы

Изнанка Истории

Изнанка Истории @nicehistorys

Сотрудничество: https://tgram.me/NiceGameCorporation https://tgram.me/joinchat/AAAAAEUokB77aFgczoEh...

t 0 x i c ☽︎

t 0 x i c ☽︎ @t0xichuman

❥︎𝚝𝚘𝚡𝚒𝚌 my toxic trait is giving people the benefit of the doubt. always searching for the good in...

Дизайн & Декор

Дизайн & Декор @h_decor

Лучшие идеи у нас 👌🏻 Создатель: @Yuliyaspring Оплата строго через @Fugue_bot...

Субсидиарная ответственность

Субсидиарная ответственность @subsidiarka_kdl

Всё о субсидиарной ответственности директоров, акционеров и бенефициаров. Обратная связь @yulia_mikh...

Отзывы на канал @akunaknangis

Оставьте пожалуйста свой комментарий о телеграм канале «Ayat Broken».

Последние посты

Nak kutuk ? Kutuklah . Biar sampai puas . Satu jer aku nak cakap , terima kasih sebab transfer pahala free kat aku .

@akunaknangis

196 08:34

rapat tak semestinya bercinta , mungkin teman tapi mesra . jangan salah mentafsir rasa , mungkin hanya dia yang selesa .

@akunaknangis

199 08:34

satu je pesan aku , hargai dia selagi masih ada

@akunaknangis

176 10:00

im really tired when you start to compare me with another person who better than me

@akunaknangis

192 10:01

aku hargai kehadiranmu membuatkan aku lebih mengenal erti keikhlasan

@akunaknangis

199 10:05

yang namanya manusia tidak pernah lari dengan menilai tanpa mengetahui cerita sebenar . manusia percaya apa yang mereka dengar dan bukan apa yang lihat .

@akunaknangis

212 10:08

have a panic attack was very uncomfortable for me

@akunaknangis

180 13:12

jangan jadi pelangi untuk orang yang buta warna . it will hurt u .

@akunaknangis

123 16:43

kau je yang tak tau ramai orang hipokrit kat hidup kau sebab perangai kau yang terlalu nak attention kat public

@akunaknangis

77 02:39