телеграм канал Ahʍɑժ Hɑɾís Offícíɑl

Ahʍɑժ Hɑɾís Offícíɑl

4131 подписчик @ahmadharischannel

📌 Tips About Life
💿 Video ceramah
🎶 Lagu & cover versi Islamik
📖 lmu Tajwid Al-Quran
💪 Kisah Motivasi
✊ Tazkirah Al-Qur'an & Hadis
🎙 Bacaan Al-Qur'an Qari Pilihan

>>Suka share ilmu & lagu/audio ceramah<<

Twitter/IG/Fb/Telegram: @AhmadHaris1435

Телеграм канал «Ahʍɑժ Hɑɾís Offícíɑl» @ahmadharischannel (4131 подписчик). Добавлен в каталог 15 Октября 2020. Категория Не определено. Открыть в: Telegram | в web версии | Ссылка в каталоге: https://tgram.me/ahmadharischannel | Телеграм ссылка: https://t.me/ahmadharischannel

Похожие каналы

За 0 рублей!

За 0 рублей! @freecheeseforyou

В этом канале мы учим получать все с наибольшей выгодой, либо вообще бесплатно, подпишись! Сотр...

Entertainment•Videos•Funny Videos•Memes•Photos•Gifs•Veg•Hindi•Jokes

Entertainment•Videos•Funny Videos•Memes•Photos•Gifs•Veg•Hindi•Jokes @video_for_entertainment

❣चैनल एडमिन @Arun_1994 🍁 @NS_Motivation 🦚 @Anmol_Vachan 💗 @Shayari_Ka_Samunder 🌴 @My_Soul_Says 🦜 @...

Cracking programs💻 Private soft / Dumps / sell

Cracking programs💻 Private soft / Dumps / sell @crackinghelpers

👁 Best Channel on telegram 👁 ⚡️PREMIUM STUFFS ⚡️PAID TRICKS IN FREE ⚡️CRACKING STUFF ⚡️HACKING ⚡️MAN...

Такая простая литература | Краткие содержания школьных произведений

Такая простая литература | Краткие содержания школьных произведений @easy_lit

Твой личный школьный помощник Пиши свои пожелания и интересующую книгу автору канала Автор канала ...

Отзывы на канал @ahmadharischannel

Оставьте пожалуйста свой комментарий о телеграм канале «Ahʍɑժ Hɑɾís Offícíɑl».

Последние посты

168 15:47

177 15:47

Korang kenal Iddin Ramli tak?

Beliau kini hasilkan satu buku berunsur motivasi bertajuk Hati ke Hati.

Hati Ke Hati... ❤️

Buat kamu..

Yang rasa hidup ini penuh masalah..

Yang rasa hidup ini serba tak kena..

Yang rasa hidup ini macam tak adil..

Jemputlah baca buku nukilan Iddin Ramli ini, insya Allah kamu akan mula rasa tenang dan bahagia bila membaca ayat-ayat motivasinya yang santai.

Alhamdulillah buku Hati ke Hati ni dah 15,000 terjual tau dan dah dapat banyak feedback yang positif. Boleh rujuk gambar screenshot yang saya sertakan di atas.

Berapa harganya?

1buku RM30 (tidak termasuk postage).

Saya ada offer kalau nak beli lebih daripada 1.. 😄

Nak beli pm @ahmadharis1435
Nak beli pm @ahmadharis1435
Nak beli pm @ahmadharis1435

Saya salah seorang ejen rasmi Iddin Ramli.

#bukumotivasi
#sebarmotivasi
#kongsirezeki
#jombelibuku

@AhmadHarisChannel 🍃

200 15:57

Boleh Menang iPhone SE jika anda beli Notebook Hati ke Hati

PELUANG BESAR MENANG IPHONE SE 2020🔥💵💵💵 #FirstBuyerChallenge

Jadi pembeli PERTAMA Motivation Notebook Hati ke Hati yang bayar tepat pukul 9.00 malam pada 18/10/2020 (Ahad) & Iphone akan jadi milik anda!

Jadi pembeli sejam terawal anda berpeluang menang CASH RM1000! Pembeli selama tempoh pre order berpeluang menang CASH RM500! 💵💵

Jadi lagi cepat anda bertindak, lagi besar hadiah bakal menanti!🔥

Join dulu VVIP waiting list ni untuk maklumat & info lanjut tentang koleksi terbaru dari iddin ramli. Click & join link di bawah ⬇️

https://tgram.me/notebookhkh


@AhmadHarisChannel 🍃

316 16:05

Photo from احمد حارس

225 10:15

SABAR ITU ..

"Kesabaran dengan keluarga itu Kasih Sayang, Kesabaran dengan manusia itu Keperluan, Kesabaran dengan ujian Allah itu Keimanan.."

#sabar
#positifdiri
#motivasidiri
#Allahsayang


ISNIN
19 OKTOBER 2020 | 2 SAFAR 1442H

🕋💞🍃🕋💞🍃🕋💞🍃

@AhmadHarisChannel

181 03:05

☝️Tips Move On.. bagi yg belum baca 😉

#sebarkan

@AhmadHarisChannel 🍃

178 03:11

AYAT KURSI HANYA JADI PELINDUNG BILA..
.
Bila ia dibacakan dengan asas tajwid yg betul.

Asas Tajwid ada 6 iaitu ;

1) Sebutan makhraj & sifat huruf.

2) Bacaan baris huruf, iaitu baris atas, bawah & depan.

3) Bacaan sukun atau tanda mati.

4) Bacaan tanwin, iaitu tanwin depan, bawah dan depan.

5) Bacaan mad yg wajib iaitu mad asli, mad thobi'i, mad badal, mad tamkin.

6) Bacaan sabdu.


FADHILAT AYAT KURSI YANG DISEBUTKAN DALAM HADIS

Abi Umamah RA berkata bahawa Nabi ﷺ bersabda yang bermaksud:

“Barangsiapa yang membaca ayat al-Kursi setiap selepas kali solat fardu, tidak akan terhalang baginya untuk memasuki syurga melainkan mati.”

(Hadis riwayat at-Thabarani dan an-Nasa’ie - dinilai sahih oleh Imam Ibn Hibban)
.
“Selain itu, ada satu kisah dalam hadis panjang riwayat Bukhari no. 2187 mengenai kelebihan ayat al-Kursi yang disebut oleh syaitan serta dibenarkan oleh Nabi ﷺ iaitu akan sentiasa dalam pemeliharaan Allah dan syaitan tidak akan mendekati si pembacanya sehingga waktu pagi.”

#sebarkan
#ayatulkursi
#fadhilat #tajwid

@AhmadHarisChannel 🍃

https://www.instagram.com/p/B_SNJLNJaI9/?igshid=1ffetsxaginqe Instagram 0:58 Ahmad Haris AYAT KURSI HANYA JADI PELINDUNG BILA.. . Bila ia dibacakan dengan asas tajwid yg betul. Asas Tajwid ada 6 iaitu ; 1) Sebutan makhraj & sifat huruf. 2) Bacaan baris huruf, iaitu baris atas, bawah & depan. 3) Bacaan sukun atau tanda mati. 4) Bacaan tanwin,…

114 0:58

♨️ COME JOIN AND ENJOY ♨️

💥 @quotephotovideo
Nasihat² KEHIDUPAN

💥 @hatikuhatimu
KEMBARA KASIH, MUSAFIR CINTA

💥 @ahmadharischannel
Tips, Ilmu, Tazkirah, Al-Qur'an & Lagu Islamik

💥 @sumberilmu
Kata Nasihat Agama dan Tarbiyah

💥 @OhMyQuotes
For those who love quotes

💥 @otakbercakap
Random QUOTES

💥 @SissLovette
Kopi tanpa gula pun manis, bersama kamu.

💥 @islamitu_indah
Islam Itu Indah

💥 @LantakAhh
Aku taknak PEDULI apa kata orang.

💥 @petuabonda
Petua-petua lama serta tips bermanfaat

https://tgram.me/quotephotovideo

SEMOGA BERMANFAAT
TERIMAKASIH! ♨️ Telegram NASIHAT² KEHIDUPAN Nasihat² KEHIDUPAN via
QUOTE PHOTO VIDEO 😎

Nasihat yang baik adalah nasihat yang mampu menyejukkan bagi setiap orang yang mendengarnya.…

90 13:32